15 juni 2018 – Bouw van 21 woningen Hof van Spui (Rhoon) officieel gestart

Medio juni startte de bouw van de eerste fase van het project Hof van Spui in Rhoon. Op 14 juni 2018 gaf wethouder Marco Goedknegt van Gemeente Albrandswaard het officiële startsein voor de bouw van de 21 woningen. Kopers van één van de bouwnummers groeven in het bijzijn van de andere kopers en overige genodigden een deel van de bouwput. Kinderen van de aanwezige kopers mochten hun eigen (piket)paaltje slaan.

Hof van Spui ligt in de oude spuikom, tussen de Essendijk, Dorpsdijk en Havendam in Rhoon. Een unieke locatie, op loopafstand van alle dorpse voorzieningen, een scala aan recreatiemogelijkheden én de uitvalswegen naar de omliggende steden. Hof van Spui wordt een dorps buurtje met een landelijke opzet: kleine woonblokjes van twee, drie of vier woningen, losjes gegroepeerd om een groene hof. De eerste fase van Hof van Spui bestaat uit zeven tussenwoningen en tien hoekwoningen met drie of vier onder één kap en vier twee-onder-een-kapwoningen.

Over ongeveer een jaar zal Bouwbedrijf Wagemakers deze locatie hebben veranderd in een unieke woonplek. Hof van Spui is een ontwikkeling van AMARE Vastgoed en Bouwbedrijf Wagemakers in nauwe samenwerking met Gemeente Albrandswaard; het ontwerp is van architect Ab Veerbeek.

By | 2018-06-15T09:03:09+00:00 juni 15th, 2018|Nieuws|0 Comments